Søg
  • Marcus Wilhelm Buch Berg

Økologisk Dansk Gårdmælk

Vi udvider vores drikkevaresortiment med iskold og frisk gårdmælk. Mælken er hentet ind direkte fra økologiske køer der græsser i Kisbæk, i Sønderjylland.Tilbage i maj måned præsenterede vi vores nye morgenmad / brunch sandwich -Smagsløgets Rooster. Vi har siden da arbejdet på at finde den bedst egnede drikkevare så vi kan præsentere den perfekte morgenmads-combo. Kravene var simple: Det skulle være noget lækkert, noget som der passer ind i Smagsløgets sortiment og det skulle være et produkt som vi kan se os selv i. Valget faldt på Kisbæk Gårdmælk. En lille dansk by i Sønderjylland som der har deres køer i hjertet. Klassisk Dansk. Klassisk Smagsløget!

Med to ugentlige leverancer, så er vi sikker på at mælken altid er helt frisk. Den bliver tappet på 0,5 liters glasflasker, lige som i gode gamle dage, da mælkebilen kørte rundt i København.


For os er frisk dansk gårdmælk ikke bare et godt supplement til vores brunchsandwich, mælken kan drikkes på alle tidspunkter af dagen, til alle slags sandwichs. Og så smager det også virkelig godt i en Americano eller i en Café Latte.


Mælken er økologisk og bliver datomærket ved levering. Den er malket samme morgen som den kommer til vores butik.


På vores app og hjemmeside > bestil takeaway kan man nu få en morgenmads-combo med en ’Rooster’ og en halv liter gårdmælk for 110 kroner.

44 visninger0 kommentarer

HER BOR VI 

Vesterbrogade 19, 
1620 København V

TRANSPORT INFO

Vi henviser gæster i bil til at parkere i Helgolandsgade, Colbjørnsensgade eller på Sankt Jørgens Allé. Alternativt kan man benytte sig af parkeringskælderen lige ved siden af butikken. Dette koster dog 35 kroner for en time som minimumsbetaling. 

 

Vi henviser gæster der anvender bus til at benytte buslinje 6A med stop ved Trommesalen eller linje 9A med stop ved Planetarium. 

 

Vi henviser folk der anvender toget til at benytte sig af enten Hovedbanegården eller Vesterport station.
 

RUTEVEJLEDNING FOR GÅENDE