top of page

Smagsløget Svinemørbrad - Relaunch!!

Efter lidt mere end et år ude i kulden så vender Smagsløgets Svinemørbrad tilbage på menukortet med et brag! Svinemørbraden er fra dansk opdræt af fritgående grise. Kødet er både mørt, saftigt og som sædvanligt så sparer vi ikke på det.

Mørbraden filletteres inden den vendes i salt og rød steakpeber, i bedste hjemmelavede stil. Når vi tilbereder sandwichen, så får du den - som altid - med frisk icebergsalat, udvalgte tomater, agurker og rødløg. Brødet er smurt med chilipesto og sandwichcreme. Derudover får du muligheden for at vælge enten Mangochutney eller nyheden Pebersovs som tilvalg.





Relaunch tilbud på 99,- for en Svinemørbrad inkl. tilvalg kører indtil d. 15/4 2021


 
 
 

1 Comment


Guest
May 30

Fantastisk indlæg om svinemørbrad! Det får mig til at tænke på, hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr til madlavning og præsentation.

Når vi taler om kvalitet i køkkenet, så handler det ikke kun om råvarerne, men også om hvordan vi opbevarer og præsenterer tingene. Lige som du bruger de bedste krydderier til din svinemørbrad, så fortjener fine køkkenredskaber og tilbehør også den rette opbevaring. Jeg har for nylig opdaget disse elegante opbevaringsbokse, som er perfekte til at organisere små køkkenredskaber eller krydderier på en æstetisk måde.

Svinemørbrad er virkelig en af de mest alsidige kødstykker. Din tilgang til marinering minder mig om den klassiske franske teknik med "saumure", hvor kød marineres i saltlage med krydderier. Det giver…

Like
bottom of page