top of page

Smagsløgets Store Sandwichdyst 2021

I juli måned løb den Store Sandwichdyst af stablen igen i år. Mexicaneren (nr. 7) sad solidt på tronen, med to sejre fra 2019 og 2020.

Smagsløget Mexicaner der vandt Den Store Sandwichdyst i 2019 og 2020

Efter et langt år med corona restriktioner og et EM der fangende danskerene som sjælendt set før, var det perfekt timing at afholde den store sandwichdyst i juli måned. I år var der en ny deltager, men gammel kendning: Svinemørbraden. Derudover havde alle sandwiches før deltaget i dysten, og havde haft et helt år til at forberede og forbedre deres taktik og strategi.


Det blev (heldigvis, for det havde da været en anelse kedeligt) ikke mexicaneren der løb med sejeren for 3. år i træk, og måtte forlade dysten efter en spændende omkamp i kvartfinalerne. Vinder-sandwichen blev sat ned med 20% i en måned på vores app og hjemmeside, og i var vilde med det. Det er så fedt at der er så mange af jer der hver dag sidder og stemmer jeres favorit sandwiches videre, så tak for det! Og vinderen blev... *trommehvirvel*... Nr. 5 BBQ Kylling & Prima Donna og 2. pladsen gik til Nr. 17 Prestige. Der er naturligvis printet et certifikat der nu hænger så fint nede i restauranten, sammen med certifikaterne fra tidligere dyster.

Hvis du vil være med til at bestemme næste års vinder, så følg med på vores Instagram profil @Smagsloeget. Vi poster løbende tilbud, rabatkoder, nyheder og konkurrencer på siden.

100 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page