top of page

SAMARBEJDSPARTNERE & SPONSORATER

Smagsløgets hjerte banker for lokalsporten.

Hos Smagsløget elsker vi sport og fysisk aktivitet. Det falder os derfor naturligt at støtte op om lokalsporten i København. Vi støtter både amatør og professionelle hold fra traditionelle sportsgrene som fodbold og håndbold, men også individuelle atleter indenfor cykling og pool. 


Vi ved hvor vigtigt fysisk aktivitet og kost er for menneskers velvære i almindelighed og for sportsfolk i særdeleshed. At forsyne et udpluk af de hold og atleter, som der er med til at definere Københavns sportsscene, er noget som Smagsløget er særdeles stolte af:

kjbenhavns-boldklub-eea426f5-8e33-4fb2-8

KB - KJØBENHAVNS BOLDKLUB

Smagsløget er stolt trøjesponsor af K.B´s bedste 7 mands fodboldhold. KB er kontinentets ældste fodboldklub og har altid haft en særlig status hos os.
Holdet spiller til dagligt i mesterrækken efter at have sikret sig oprykning to gange i træk. Drengene spiller deres kampe på anlægget ved Peter Bangs Vej. Udover spillertrøjer så sørger Smagsløget selvfølgelig for at spillerne får en solid sandwich efter hver kamp.

 

Du kan læse mere om Kjøbenhavns Boldklub ved at klikke på billedet. 

Skærmbillede 2021-09-08 kl. 20.53.15.png

CØPENHAVN UNITED - DAME FODBOLD

Smagsløget er også stolt trøjesponsor af Cøpenhavn United's damefodbold. Holdet er nystartet i 2020, men rykkede op som nr. 2 i sin pulje efter kun ét år i marken i sommeren 2021. Vi hepper på jer igen i år!
 

Du kan tjekke deres IG ud ved at klikke på billedet. 

Skærmbillede 2022-09-28 kl. 16.43.17.png

MARK DAMSTEDT - DANMARKSMESTER I MMA

Det er en kæmpe fornøjelse for os her på Smagsløget, at kunne køre på med et spændende sponsorat af en lokal superstjerne!
Denne her gang er det tredobbelt Danmarksmester i MMA Tito aka. Mark Damstedt som vi glæder os til at støtte i tykt og tyndt!
Mark er ikke bare en klasse kæmper. Han er en fantastisk fyr. Sponsoratet følger på den måde også den røde tråd, som vi har når vi udvælger mennesker som vi vil støtte. De menneskelige kvaliteter er lige så vigtige for os som de sportslige.

BARAM.jpg

BARAM LOTFY - POOLSPILLER

Smagsløget er stolt trøjesponsor af Europamester i pool Bahram Lotfy. Den 26. juli 2018 vandt Bahram Europamesterskabet i 8-Ball Pool i Veldhoven. En bedrift som ingen anden dansker har opnået før det lykkedes for Bahram. Udover triumfen i Holland, så har Bahram også vundet Danmarksmesterskabet i pool hele 9 gange.

Bedømt på resultater, så hersker der ingen tvivl om at Bahram er kongerigets ubetinget bedste pool spiller. Bahrams professionelle tilgang til sporten, men ikke mindst hans sympatiske væsen og positive tilgang til sine medmennesker, gør ham til den ideelle ambassadør for Smagsløget.

 

Du kan læse mere om Bahram Lotfy ved at klikke på billedet.

niklas.png

NIKLAS HORNSHØJ - CYKELRYTTER

Smagsløget er stolt trøjesponsor af cykelrytter Niklas Hornshøj. Niklas er amatørcykelrytter uden tilknytning til et professionelt hold. Alligevel så gør Niklas sig til dagligt blandt de allerbedste ryttere og kører med i de professionelle løb som der køres i Danmark. I 2020 sæsonen kørte han en top 35 placering hjem i Danmarksmesterskaberne i enkeltstart, hvor han sluttede under 8 minutter efter vinderen Kasper Asgren som der har leveret flere toppræstationer i Tour de France. 


Vi glæder os til at følge Niklas de kommende år hvor han forhåbentligt vil blande sig om sejren i nogle af de største danske cykelløb. 

 

Du kan læse mere om Niklas Hornshøj ved at klikke på billedet.

bottom of page