SAMARBEJDSPARTNERE & SPONSORATER

Smagsløgets hjerte banker for lokalsporten.

Hos Smagsløget elsker vi sport og fysisk aktivitet. Det falder os derfor naturligt at støtte op om lokalsporten i København. Vi støtter både amatør og professionelle hold fra traditionelle sportsgrene som fodbold og håndbold, men også individuelle atleter indenfor cykling og pool. 


Vi ved hvor vigtigt fysisk aktivitet og kost er for menneskers velvære i almindelighed og for sportsfolk i særdeleshed. At forsyne et udpluk af de hold og atleter, som der er med til at definere Københavns sportsscene, er noget som Smagsløget er særdeles stolte af:

kjbenhavns-boldklub-eea426f5-8e33-4fb2-8

KB - KJØBENHAVNS BOLDKLUB

Smagsløget er stolt trøjesponsor af K.B´s bedste 7 mands fodboldhold. KB er kontinentets ældste fodboldklub og har altid haft en særlig status hos os.
Holdet spiller til dagligt i mesterrækken efter at have sikret sig oprykning to gange i træk. Drengene spiller deres kampe på anlægget ved Peter Bangs Vej. Udover spillertrøjer så sørger Smagsløget selvfølgelig for at spillerne får en solid sandwich efter hver kamp.

 

Du kan læse mere om Kjøbenhavns Boldklub ved at klikke på billedet. 

Skærmbillede 2021-09-08 kl. 20.53.15.png

CØPENHAVN UNITED - DAME FODBOLD

Smagsløget er også stolt trøjesponsor af Cøpenhavn United's damefodbold. Holdet er nystartet i 2020, men rykkede op som nr. 2 i sin pulje efter kun ét år i marken i sommeren 2021. Vi hepper på jer igen i år!
 

Du kan tjekke deres IG ud ved at klikke på billedet. 

københavn håndbold.jpg

KØBENHAVN HÅNDBOLD

Smagsløget er stolt samarbejde og netværkspartner med København Håndbolds bedste kvindehold København Håndbold. Pigerne er blandt de bedste i landet og flere af spillerne gør sig også på kvindelandsholdet. Vi støtter op om klubben i deres kamp for succes i Bambusa Ligaen. Derudover så laver vi mad til spillerne når de skal på udebanetur og til VIP-arrangementer og til de frivillige, når holdet spiller deres hjemmekampe i Frederiksberghallen.

Du kan læse mere om København Håndbold ved at klikke på billedet.

pool.png

COPENHAGEN POOL & SNOOKER HOUSE

Smagsløget er stolt samarbejdspartner med Copenhagen Pool & Snooker House. Har du lyst til en tur i Danmarks største og bedste pool og snooker hal? Så er CPH Pool & Snooker stedet for dig. Stedet tilbyder både pool, snooker, dart, en masse brætspil i loungen og så har de Nordens største gin-bar med et hav af forskellige flasker fra alverdens lande. Melder sulten sig mens man hygger sig, så kan man altid bestille mad fra Smagsløget med fast 15% rabat bragt direkte ud til klubben.

Du kan læse mere om Copenhagen Pool & Snooker House, eller bestille bord her: cphpool.dk

BARAM.jpg

BARAM LOTFY - POOLSPILLER

Smagsløget er stolt trøjesponsor af Europamester i pool Bahram Lotfy. Den 26. juli 2018 vandt Bahram Europamesterskabet i 8-Ball Pool i Veldhoven. En bedrift som ingen anden dansker har opnået før det lykkedes for Bahram. Udover triumfen i Holland, så har Bahram også vundet Danmarksmesterskabet i pool hele 9 gange.

Bedømt på resultater, så hersker der ingen tvivl om at Bahram er kongerigets ubetinget bedste pool spiller. Bahrams professionelle tilgang til sporten, men ikke mindst hans sympatiske væsen og positive tilgang til sine medmennesker, gør ham til den ideelle ambassadør for Smagsløget.

 

Du kan læse mere om Bahram Lotfy ved at klikke på billedet.

niklas.png

NIKLAS HORNSHØJ - CYKELRYTTER

Smagsløget er stolt trøjesponsor af cykelrytter Niklas Hornshøj. Niklas er amatørcykelrytter uden tilknytning til et professionelt hold. Alligevel så gør Niklas sig til dagligt blandt de allerbedste ryttere og kører med i de professionelle løb som der køres i Danmark. I 2020 sæsonen kørte han en top 35 placering hjem i Danmarksmesterskaberne i enkeltstart, hvor han sluttede under 8 minutter efter vinderen Kasper Asgren som der har leveret flere toppræstationer i Tour de France. 


Vi glæder os til at følge Niklas de kommende år hvor han forhåbentligt vil blande sig om sejren i nogle af de største danske cykelløb. 

 

Du kan læse mere om Niklas Hornshøj ved at klikke på billedet.

Vinmatch 2. slide .png

KOKKENS VINHUS 

Smagsløget er stolt samarbejdspartner med Kokkens Vinhus. 

Mikael Fuglsang, butikschef og vinekspert i Kokkens Vinhus på Frederiksberg, udvælger og sammensætter Smagsløgets vinsortiment fra nogle af de bedste producenter. Mikael har udvalgt rød, hvid og rosévin fra Italien, Spanien, Frankrig og USA.  Derudover så laver Mikael løbende vinmatch på diverse sandwichs og vin som der passer ideelt sammen og som der giver den absolut bedste smagsoplevelse. 

Du kan besøge Kokkens Vinhus på Peter Bangs Vej 74 eller online ved at klikke på deres logo til venstre.
 

Når du handler vin online på Kokkens Vinhus så får du 10% rabat ved brug af koden: Smagsløget-rabatkode21