Søg
  • Marcus Wilhelm Buch Berg

Frilandsgris

Vi har skiftet vores flæskesteg ud med en ny steg fra Dansk Frilandsgris.


Selvom vi selv mener at vores Flæskestegsandwich igennem de sidste 12 år, har været et godt bud på landets bedste, så synes vi alligevel at det var tid til at forsøge at øge kvaliteten af stegen endnu mere. Vi har efter længere tids eksperimenter og smagsdommeri fundet frem til den steg som vi mener har den bedste smag, med mindst fedtmarmorering og med de sprødeste svær. Krydret med vores egne ingredienser og touch, så er det lykkedes os at finde den optimale steg til vores Flæskestegssandwich volume 2.0.


Frilandsgrisen har vundet vores hjerter, og det gør kun valget endnu mere indlysende for os, når vi ved at grisene lever under gode forhold: Frilandsgrise fødes i hytter på marken og går sammen med soen i mindst 5 uger, inden de kommer i stald. Hvor meget plads som grisene har afgøres af hvor store grisene er og af deres vægt. Frilandsgrisene får konventionelt foder, men de skal også have grovfoder. Kød fra Frilandsgrise er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.


Hos Smagsløget sparer vi sjældent på noget, og I fremtiden vil vores Flæskestegsandwich selvfølgelig stadigvæk blive designet med syltede agurker og rødkål fra Samsø og ikke mindst 475 g. steg, svarende til 5 gode skiver. Den er naturligvis smurt med Smagsløgets hjemmelavede sandwichcreme.
57 visninger0 kommentarer

HER BOR VI 

Vesterbrogade 19, 
1620 København V

TRANSPORT INFO

Vi henviser gæster i bil til at parkere i Helgolandsgade, Colbjørnsensgade eller på Sankt Jørgens Allé. Alternativt kan man benytte sig af parkeringskælderen lige ved siden af butikken. Dette koster dog 35 kroner for en time som minimumsbetaling. 

 

Vi henviser gæster der anvender bus til at benytte buslinje 6A med stop ved Trommesalen eller linje 9A med stop ved Planetarium. 

 

Vi henviser folk der anvender toget til at benytte sig af enten Hovedbanegården eller Vesterport station.
 

RUTEVEJLEDNING FOR GÅENDE