Efter præcis 10 år på menukortet, så synes vi at det var på tide med en opgradering af
vores nummer 18, Gourmetlaks. Vi er fortsat utroligt glade for selve
sandwichdesignet med frisk specialimporteret laks fra Norge, salat, tomat, agurk,
peberfrugt og rødløg, som vi fortsat mener er den eneste rigtige
smagssammensætning. Derfor besluttede vi os for at eksperimentere med de
forskellige toppings og søge efter et bedre alternativ til et af vores nuværende tre
tilvalg. (Dilddressing, Creme Cheese og Skaldyrssalat)
Laks og Dilddressing er og bliver det klassiske og mest traditionelle tilvalg. Det er
ganske enkelt en formidabel smagssammensætning og vi synes det bør være
obligatorisk at man kan få Gourmetlaks med Dilddressing hos Smagsløget.
Dilddressingen får dermed lov til at beholde sin plads på kortet.
Så var turen kommet til Philadelphia Creme Cheese. I udgangspunktet så foretrækker
vi hjemmelavede produkter, men Creme Cheese fra Philadelphia er alligevel en af
undtagelserne i den filosofi. Den cremede konsistens og den lette smag af blød
flødeost giver plads til laksens dejlige smag. Creme Cheese er et meget anderledes
alternativ til den traditionelle dilddressing. Philadelphia Creme Cheese får dermed
også lov til at beholde sin plads på kortet.
Til sidst så var det blevet skaldyrssalatens tur. Vi synes stadigvæk at Skaldyrssalt er
et fremragende tilvalg og det fremhæver smagen af havet. Samtidigt så blev vi ret
hurtigt enige om at der var potentiale for mere. Vi besluttede os for at fortsætte i
samme spor, men vi ville i stedet for prøve nogle mere eksklusive varianter af havets
vidunderlige smage. Vi besluttede os for at smage både kaviar, krabbesalat,
hummerhalesalat og krebsehalesalat fra diverse topproducenter. Efter tre runder med
prøvesmagninger så faldt valget entydigt på krebsehalesalaten fra JK Salater.
Krebsehalesalaten har en skøn balance mellem sødme, fedme og syrlighed. Den er
samtidigt manges favoritmåde at få krebs på, hvilket ikke er helt uforståeligt, idét den
indeholder ingredienser som spiller utroligt godt sammen. Yderligere, så er
ingredienserne fra øverste hylde, som er med til sikre den gode smag, samt den høje
kvalitet.
JK´s Krebsehalesalt udskiller sig fra mængden, idét salaterne ikke er et
masseproduceret produkt. Salaterne er håndarbejdet og lavet af nogle af de bedste
råvare tilgængelige, hvilket er med til at sikre den høje kvalitet, samt den gode smag.
Vi har allerede fra i dag implementeret den i sortimentet og du kan nu få en
Gourmetlaks med hjemmelavet Krebsehalesalt som tilvalg.
Commentaires